povratak
SOLARNA ENERGIJA

Zašto je važno odabrati kvalitetnog proizvođača solarnih panela?

ENNA grupa surađuje sa snažnim i provjerenim partnerima u svim segmentima svojega poslovanja, pa tako i u odabiru partnerskih tvrtki koje proizvode solarne panele.

SOLARNA ENERGIJA Kalkulator Imate pitanje?

ENNA grupa surađuje sa snažnim i provjerenim partnerima u svim segmentima svojega poslovanja, pa tako i u odabiru partnerskih tvrtki koje proizvode solarne panele.

Na količinu proizvedene električne energije iz Sunca ne utječu samo geografska širina i vremenski uvjeti, već i učinkovitost rada PV modula, odnosno vrsta opreme koja se koristi pri ugradnji solarne elektrane na krov. Upravo zato je važno odabrati kvalitetnu, iskusnu i pouzdanu tvrtku poput Energije naturalis koja koristi isključivo Tier 1 solarnu opremu. Tier 1 skupina proizvođača solarne opreme definirana je skupom kriterija koje određuje Bloomberg, vodeći globalni medijski servis, a označava najsigurnije i najkvalitetnije brendove solarnih panela prikladne za kućanstva i tvrtke. Objavljuje se svake godine za tekuću godinu, a može se pronaći ovdje.

ENNA grupa surađuje sa snažnim i provjerenim partnerima u svim segmentima svojega poslovanja, pa tako i u odabiru partnerskih tvrtki koje proizvode solarne panele. Tier 1 proizvođači solarnih panela su financijski stabilni i imaju odlične performanse proizvoda. Poznati su po visokoj kvaliteti svojih proizvoda i sigurnosti kapitala, odnosno jamstva iza kojeg stoje. Postoji nekoliko razloga zašto se Tier 1 proizvođači solarnih panela smatraju boljim izborom od drugih proizvođača:

1. Kvaliteta proizvoda: Tier 1 proizvođači solarnih panela proizvode visokokvalitetne solarne panele koji su dugotrajniji i efikasniji u generiranju električne energije
2. Financijska stabilnost: Tier 1 proizvođači solarnih panela su velike i financijski stabilne tvrtke s dobrim kreditnim rejtingom. To znači da je šansa da takva tvrtka bankrotira puno manja te da će oni biti u stanju isporučivati proizvode, zamjenske dijelove i podržavati jamstvo za svoje proizvode
3. Jamstvo: Tier 1 proizvođači solarnih panela nude dugotrajne garancije na svoje proizvode, što pruža dodatnu sigurnost i povjerenje u njihove proizvode.

Kad bismo svijet solara usporedili s automobilskim svijetom, Tier 1 proizvođači bili bi slični brendovima kao što su Mercedes-Benz ili Audi. Oni nude visokokvalitetne proizvode koji su dugotrajniji, efikasniji i pouzdaniji u usporedbi s manje kvalitetnim, manje sigurnim, ali često i jeftinijim proizvođačima. 

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622