povratak
SOLARNA ENERGIJA

Uzmi svoj dio sunca! Sudjeluj u nagradnom natječaju i osvoji solarnu elektranu!

ENNA Opskrba organizira nagradni natječaj pod nazivom „Uzmi svoj dio sunca“, a troje sretnika osvojit će vrijedne nagrade...

SOLARNA ENERGIJA Kalkulator Imate pitanje?

ENNA Opskrba organizira nagradni natječaj pod nazivom „Uzmi svoj dio sunca“, a troje sretnika osvojit će vrijedne nagrade...

Mnogo je benefita iskorištavanja sunčeve energije stoga Vas pozivamo da i Vi uzmete svoj dio sunca sudjelovanjem u nagradnom natječaju koji organizira ENNA Opskrba!

Opišite nam zašto baš Vi trebate osvojiti solarnu elektranu jer tri najbolja odgovora nagrađujemo:

  1. nagrada 100% popusta, odnosno besplatna solarna elektrana,
  2. nagrada 50% popusta na solarnu elektranu,
  3. nagrada 25% popusta na solarnu elektranu.

Nagradni natječaj traje od 4. rujna do 3. studenog 2023., a pravila nagradnog natječaja potražite na linku.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina koje su vlasnici nekretnine (stan ili kuća) te se putem postavljene kontakt forme na web portalu jutarnji.hr prijave na natječaj i prihvate Pravila nagradnog natječaja.

PRIJAVI SE!

Ime i prezime dobitnika nagrade po izboru žirija bit će objavljena na web portalu jutarnji.hr dana 17.11. 2023. godine nakon 12 sati.

Više informacija o nagradnom natječaju saznaj na linku Uzmi svoj dio sunca! Sudjeluj u nagradnom natječaju i osvoji solarnu elektranu!

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622