povratak
ZAŠTITA OKOLIŠA

Ulična umjetnost koja ostavlja bez daha

U sklopu VukovART-a proteklih je godina nastalo čak 18 umjetničkih djela koja su grad pretvorila u prekrasnu galeriju na otvorenom

ZAŠTITA OKOLIŠA Kalkulator Imate pitanje?

U sklopu VukovART-a proteklih je godina nastalo čak 18 umjetničkih djela koja su grad pretvorila u prekrasnu galeriju na otvorenom

Jedini hrvatski 3D street art umjetnik Filip Mrvelj, na poziv iz grada Vukovara prije nekoliko je godina oslikao prvu 3D sliku na mostu preko Vuke. Cijela je priča odjeknula u gradu i šire, a sljedećih godina u Vukovaru se pod pokroviteljstvom PPD-a održava festival koji okuplja ponajbolje svjetske umjetnike street arta. Cilj VukovART-a je prikazati grad Vukovar kao mjesto koje prihvaća sve umjetnike i podržava stvaranje novih vrijednosti te tako postaje prava luka umjetnosti koju svi žele posjetiti. I građani i posjetitelji grada Vukovara slažu se u jednom - projekt je to koji je udahnuo novi identitet gradu, učinio ga ljepšim mjestom za život i povezao ljude u jednu inspirativnu i pozitivnu priču koja se proširila Hrvatskom i šire.

U sklopu VukovART-a proteklih je godina nastalo čak 18 umjetničkih djela koja su grad pretvorila u prekrasnu galeriju na otvorenom u kojoj najviše uživaju građani Vukovara. Festival prate i razne aktivnosti poput radionica, koncerata i predavanja, a ove je godine organizirana i biciklijada kojom su se obilazila djela u gradu. Ako imate priliku, posjetite Vukovar i uvjerite se u posebnost ulične umjetnosti koja jednostavno ostavlja bez daha.

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622