povratak
SOLARNA ENERGIJA

Solarne elektrane tvrtke ENNA osigurane su od oštećenja u slučaju oluje i nevremena

Energia Naturalis svojim kupcima nudi 25 godina jamstva, kao i osiguranje svih dijelova elektrane u trajanju od 10 godina koja pokriva i oštećenja nastala od nevremena poput jučerašnjeg. 

SOLARNA ENERGIJA Kalkulator Imate pitanje?

Energia Naturalis svojim kupcima nudi 25 godina jamstva, kao i osiguranje svih dijelova elektrane u trajanju od 10 godina koja pokriva i oštećenja nastala od nevremena poput jučerašnjeg. 

Nezapamćeno nevrijeme pogodilo je Zagreb i okolicu, ali i Karlovac, Slavonski Brod i mnoge druge dijelove kontinentalne Hrvatske. Nakon što je nevrijeme završilo, brojni su građani počeli zbrajati štete koje su nastale na njihovoj imovini. Osim oštećenja zgrada, kuća i poljoprivrednih usjeva, štetu su pretrpjeli i automobili, kao i dio solarnih elektrana na krovovima kuća. 

Svi kupci solarnih elektrana tvrtke ENNA mogu mirno spavati. Naime, solarne elektrane tvrtke Energia Naturalis osigurane su od oštećenja u slučaju potresa, nevremena, tuče i sličnih neprilika. Energia Naturalis svojim kupcima nudi 25 godina jamstva, kao i osiguranje svih dijelova elektrane u trajanju od 10 godina koja pokriva i oštećenja nastala od nevremena poput jučerašnjeg. 
 

Za optimalan i siguran rad elektrane važno je odabrati pouzdanog partnera

Mnogi kupci prilikom odabira solarne elektrane promatraju cijenu kao glavni element ponude, često zanemarujući jamstva, osiguranja i kvalitetu opreme koja se montira na krov njihove kuće. No, već prilikom prvih problema, jasno je da odluka o kupnji jeftinije elektrane nije uvijek i najisplativije rješenje. 

Na količinu proizvedene električne energije iz Sunca ne utječe samo broj sunčanih sati, već i efikasnost rada solarnih panela, odnosno vrsta opreme koja se koristi pri postavljanju solarne elektrane na krov. Energia naturalis svojim kupcima nudi isključivo solarne elektrane koje koriste mikroinvertere za svoj rad kako bi osigurala najefikasnije i najsigurnije korištenje sunčeve energije te solarnu opremu s Tier 1 oznakom koju nose najsigurniji i najkvalitetniji brendovi solarnih panela.

Trajanje jamstva na rad solarne elektrane iznimno je važno za kupca, a jednako je važno i tko stoji iza navedenog jamstva. Jamstvo izdaje proizvođač panela koji se u pravilu nalazi izvan RH, često na drugom kontinentu, a tvrtka prodavatelj to jamstvo prenosi kupcu. Kada kupac elektrane odabire tvrtku koja će pružiti jamstvo, važno je da obrati pažnju na reputaciju i financijsku stabilnost prodavatelja. Tvrtka Energia naturalis jedan je od vodećih investitora u regiji te jedna od najbrže rastućih i financijski najstabilnijih kompanija u Hrvatskoj.
Stručnjaci tvrtke Energia naturalis stoje kupcu na raspolaganju tijekom cijelog procesa postavljanja, a i nakon puštanja same elektrane u pogon.
 

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622