povratak
ZAŠTITA OKOLIŠA

Proslavimo aktivno 20 godina PPD-a s Marijem Mlinarićem!

Izazov pod nazivom "Zdrav život postaje navika" odvija se na zabavan i motivirajući način te potiče pratitelje da se dovedu u formu, skinu kilograme i prihvate zdrave navike.

ZAŠTITA OKOLIŠA Kalkulator Imate pitanje?

Izazov pod nazivom "Zdrav život postaje navika" odvija se na zabavan i motivirajući način te potiče pratitelje da se dovedu u formu, skinu kilograme i prihvate zdrave navike.

Mario Mlinarić poznati je trener i osoba koja pomiče granice kroz svoje dugogodišnje djelovanje u sportu. To nas je potaknulo da podržimo njegov projekt Trening.com, web platformu na kojoj možete pronaći besplatne treninge, planove prehrane i sve ostalo što će vas potaknuti na pozitivne promjene u životu. Njegov izazov pod nazivom “Zdrav život postaje navika” odvija se na zabavan i motivirajući način te potiče pratitelje da se dovedu u formu, skinu kilograme i prihvate zdrave navike. Sudionicima izazova, koji je ovaj put posvećen 20 godina naše tvrtke PPD, na raspolaganju je besplatni program treninga, plan prehrane, motivacija, mnogobrojni savjeti te vrijedne nagrade.

Izazov je namijenjen svima, a uz osobnu podršku Marija Mlinarića i MM Trening tima sudionici Izazova iz svih krajeva svijeta međusobno potiču i motiviraju jedni druge. Online Izazovi Marija Mlinarića su među najpopularnijim i najpraćenijim izazovima u regiji, uz programe treninga koji jamče rezultate.

Ovaj 20-dnevni izazov možete pratiti ako se priključite facebook grupi Zdrav život postaje navika, ili posjetite stranicu trening.com i 20 dana pratite besplatne treninge i zdrave jelovnike koje je za vas pripremio naš Mario.

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622