povratak
SOLARNA ENERGIJA

Popis aktualnih natječaja za subvencioniranje solarnih elektrana za kućanstva u RH

Donosimo popis trenutno otvorenih natječaja koji ćemo ažurirati svakoga tjedna.

SOLARNA ENERGIJA Kalkulator Imate pitanje?

Donosimo popis trenutno otvorenih natječaja koji ćemo ažurirati svakoga tjedna.

Iako su poticaji Fonda za zaštitu okoliša iskorišteni, i dalje je moguće dobiti subvencije za solare koje daju gradovi, općine i županije. Donosimo popis trenutno otvorenih natječaja koji ćemo ažurirati svakoga tjedna.

AKTUALNI POPIS (ažurirano 20.5.2024.)

Grad Dubrovnik

Javni poziv za sufinanciranje

Međimurska županija

Javni poziv Međimurska županija

Grad Makarska

Natječaji i javni pozivi | Grad Makarska

Zadarska županija

Javni poziv za sufinanciranje sunčane elektrane

Grad Križevci

Poticanje energetske učinkovitosti u kućanstvima

Općina Omišalj

Sufinanciranje krovnih fotonaponskih elektrana

Za više informacija o uvjetima sufinanciranja i trajanju Javnog poziva za svaku od navedenih lokacija, kao i ostalim uvjetima potrebnim za ugradnju solarne elektrane nazovite Energia naturalis službu za korisnike na besplatni info telefon 0800 6622 ili odaberite pitanje te ćemo Vas mi kontaktirati s traženim odgovorom.

Naši stručnjaci stoje kupcima na raspolaganju za sva pitanja vezana uz poticaje, kao i tijekom cijelog procesa postavljanja solarne elektrane, a i nakon puštanja same elektrane u pogon.

Energia naturalis lider je na tržištu solarnih elektrana za kućanstva u Hrvatskoj. Nudimo ugradnju po modelu ključ u ruke, vrhunsku tehnologiju s mikroinverterima, jamstvo na dijelove i osiguranje štete od nevremena i potresa.

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622