povratak
SOLARNA ENERGIJA

Objavljen je javni poziv: kreću prijave za poticaje za energetsku obnovu

Građanima je na raspolaganju rekordnih 120 milijuna eura. 

SOLARNA ENERGIJA Kalkulator Imate pitanje?

Građanima je na raspolaganju rekordnih 120 milijuna eura. 

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća (EnU-1/24) sa svim potrebnim obrascima i uputama.

Zaprimanje prijava kreće od 13. ožujka 2024. godine. Građanima je na raspolaganju rekordnih 120 milijuna eura. 
Prijava za sufinanciranje je isključivo elektronskim putem, korištenjem NIAS sustava uz značajnu razinu sigurnosti. Vlasnika kuće za sufinanciranje može prijaviti i druga osoba, uz odgovarajuću punomoć.

Za više informacija o uvjetima sufinanciranja, kao i ostalim pitanjima vezanim uz poticaje ili ugradnju solarne elektrane nazovite Energia naturalis službu za korisnike na besplatni info telefon 0800 6622 ili odaberite pitanje te ćemo Vas mi kontaktirati s traženim odgovorom.
 

Naši stručnjaci stoje kupcima na raspolaganju tijekom cijelog procesa postavljanja solarne elektrane, a i nakon puštanja same elektrane u pogon.

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622