povratak
SOLARNA ENERGIJA

Nova runda poticaja za solare kreće 13.ožujka, na raspolaganju rekordnih 120 milijuna eura

Ovisno o postotnom učešću i planiranim mjerama energetske obnove, maksimalni iznos poticaja iznosit će 62.120 eura po prijavi

SOLARNA ENERGIJA Kalkulator Imate pitanje?

Ovisno o postotnom učešću i planiranim mjerama energetske obnove, maksimalni iznos poticaja iznosit će 62.120 eura po prijavi

Nova runda poticaja za ugradnju solarnih elektrana počet će u srijedu 13. ožujka 2024. godine. Kako je najavio Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, toga dana bit će objavljen javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća te će se započeti sa zaprimanjem zahtjeva.

Građani će od 13. ožujka moći sa stranica Fonda preuzeti prijavni obrazac i obrazac tehničkog proračuna, koji čine dio obvezne dokumentacije za prijavu.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je na svojoj web stranici Izmjene i dopune uvjeta i kriterija za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, odnosno ugradnju solarnih elektrana. Dokumenti su dostupni na poveznici.

Građanima je na raspolaganju rekordnih 120 milijuna eura. Ovisno o postotnom učešću i planiranim mjerama energetske obnove, maksimalni iznos poticaja iznosit će 62.120 eura po prijavi.

Za više informacija o uvjetima sufinanciranja, kao i ostalim uvjetima potrebnim za ugradnju solarne elektrane nazovite Energia naturalis službu za korisnike na besplatni info telefon 0800 6622 ili odaberite pitanje te ćemo Vas mi kontaktirati s traženim odgovorom.

 

 

Naši stručnjaci stoje kupcima na raspolaganju tijekom cijelog procesa postavljanja solarne elektrane, a i nakon puštanja same elektrane u pogon.

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622