povratak
SOLARNA ENERGIJA

Zaigraj kviz i osvoji ekskluzivni popust na solarnu elektranu!

U kvizu mogu sudjelovati i osobe koje nemaju vlastitu nekretninu, jer su popusti prenosivi te igrač koji osvoji popust izabire hoće li ga sam iskoristiti ili će ga nekome pokloniti.

SOLARNA ENERGIJA Kalkulator Imate pitanje?

U kvizu mogu sudjelovati i osobe koje nemaju vlastitu nekretninu, jer su popusti prenosivi te igrač koji osvoji popust izabire hoće li ga sam iskoristiti ili će ga nekome pokloniti.

Nikada nije bilo lakše doći do popusta na solarnu elektranu. Energia naturalis, lider na tržištu solarnih elektrana u Hrvatskoj, pokrenula je online kviz „Solarni genijalac“ koji svim natjecateljima donosi priliku da osvoje poseban popust na kupnju solarne elektrane.

Kviz se sastoji od 10 pitanja, a ovisno o broju točnih odgovora, popust iznosi od 100 do 300 eura. Više točnih odgovora, donosi i veći popust. Nova runda kviza objavljivat će se jednom tjedno na internetskoj stranici energianaturalis.hr.

Online kviz prilika je građanima da se informiraju o brojnim prednostima korištenja solarne energije. Solarne elektrane značajno smanjuju iznose na računima za električnu energiju ali i doprinose očuvanju okoliša jer ne ispuštaju emisije stakleničkih plinova. Ujedno, s elektranom na krovu svoje kuće, postajete neovisniji o promjeni cijena električne energije na tržištu, ali i podižete vrijednost svoje nekretnine.

Kroz niz zanimljivih pitanja, kviz će natjecateljima pružiti potrebno znanje kako bi samostalno mogli donijeti informiranu odluku o korištenju besplatne energije „solara“ u svom kućanstvu. A na kraju kviza, ovisno o ostvarenom rezultatu Energia naturalis osigurala je poseban popust u iznosu od 100 do 300 eura kako bi svim natjecateljima olakšala investiciju u solarnu elektranu koja donosi značajne uštede, energetsku neovisnost i održiviju budućnost.

Pravila kviza nalaze se na linku.

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622