povratak
SOLARNA ENERGIJA

Fond će sufinancirati oko 3500 solarnih elektrana, doznajte kako dobiti potporu!

Ukupno raspoloživ iznos sredstava Fonda po ovom Pozivu iznosi 12.425.000,00 eura.

SOLARNA ENERGIJA Kalkulator Imate pitanje?

Ukupno raspoloživ iznos sredstava Fonda po ovom Pozivu iznosi 12.425.000,00 eura.

Javni poziv za prijave objavljen je 15. studenog 2023. godine u 9 sati, i bit će otvoren do kraja godine ili trenutka iskorištenja predviđenih sredstava.

Predmet ovog Poziva je dodjela sredstava za neposredno sufinanciranje projekata ugradnje solarnih elektrana za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju u postojećim obiteljskim kućama. 

Procjenjuje se da će provedbom Poziva biti sufinancirano oko 3500 ugrađenih fotonaponskih elektrana. Sredstva se dodjeljuju u visini od 600 eura po kW nazivne snage ugrađene fotonaponske elektrane, a najviše do 50% opravdanih troškova Projekta.

Za više informacija o uvjetima sufinanciranja, kao i ostalim uvjetima potrebnim za ugradnju solarne elektrane nazovite Energia naturalis službu za korisnike na besplatni info telefon 0800 6622 ili odaberite pitanje te ćemo Vas mi kontaktirati s traženim odgovorom.

Naši stručnjaci stoje kupcima na raspolaganju tijekom cijelog procesa postavljanja solarne elektrane, a i nakon puštanja same elektrane u pogon.

 

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622