povratak
REKLI SU O NAMA

SLOBODNA DALMACIJA

Račune za struju smanjio do 80 posto, svi susjedi dolaze vidjeti njegovo ‘energetsko čudo‘: ‘Isplatilo se!‘

U Vignju smo na Pelješcu. Malom pitoresknom mjestu nadomak Orebića poznatom po kite surfingu i ostalim adrenalinskim sportovima od kojih zastaje dah.

REKLI SU O NAMA Kalkulator Imate pitanje?

U Vignju smo na Pelješcu. Malom pitoresknom mjestu nadomak Orebića poznatom po kite surfingu i ostalim adrenalinskim sportovima od kojih zastaje dah.

Maestrala i sunca ima u izobilju, od travnja do studenoga, koliko traje surferska sezona. Ponta Liberan, prekrasna šljunčana plaža smještena u središtu Vignja, popularno je odredište ljubitelja vodenih sportova, posebno windsurfinga i kitesurfinga, jer ima idealne vjetrovite uvjete. U mjestu kao i na čitavom Pelješcu sve je više kuća za odmor i apartmana za iznajmljivanje s novim sadržajima poput izgrađenih bazena u kojima uživaju domaći i inozemni surferi. Uz turizam, maslinarstvo i vinogradarstvo glavne su gospodarske aktivnosti ovdašnjih stanovnika.

Domaćin nam je Ivan Radovančić, tridesetjednogodišnji zapovjednik jahte s diplomom inženjera pomorskog prometa jahti i marina, na čijoj obiteljskoj kući već na prvi pogled uočavamo solarne panele. 

Cijeli članak pročitajte na slobodnadalmacija.hr

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622