povratak
REKLI SU O NAMA

JUTARNJI LIST

Obitelji iz Sesveta u strašnom nevremenu stradala investicija od 9.000 eura: ‘Bili smo spremni‘

Šteta je učinjena krajem srpnja, odmah nakon toga smo napravili prijavu prema ENNA Opskrbi koja vrši kompletnu komunikaciju s osiguravajućom kućom – objašnjava nam Mira.

REKLI SU O NAMA Kalkulator Imate pitanje?

Šteta je učinjena krajem srpnja, odmah nakon toga smo napravili prijavu prema ENNA Opskrbi koja vrši kompletnu komunikaciju s osiguravajućom kućom – objašnjava nam Mira.

Neven i Mira Lušić vrlo su studiozni ljudi. Umirovljeni bračni par iz Sesveta svoju tendenciju prema točnosti i detaljima ponajviše pripisuje IT poslovnoj pozadini, stoga prije donošenja neke odluke uzimaju u obzir sve dostupne informacije kako bi na kraju odabrali najbolju moguću soluciju. Pri tome ih u pravilu vodi usmjerenost prema uštedama i ekološka osviještenost, dvije strane jednako ukusnog kolača, zbog čega su se jednoglasno odlučili na ugradnju solarne elektrane vrijedne oko 9.000 eura.

- Nakon deset mjeseci korištenja solarne elektrane procjenjujemo da za ukupnu energiju koju troši naše kućanstvo, što uključuje električnu energiju, plin te gorivo za vozilo, plaćamo 80 posto manji financijski iznos u odnosu na vrijeme prije ugradnje solarne elektrane. Pri tome treba reći da smo nakon instalacije solarne elektrane dio plinskih trošila prebacili na električnu energiju i koristimo električno vozilo – istaknuo je Neven te dodao da je teško napraviti detaljnu i preciznu procjenu povrata investicije, ali prema okvirnim izračunima očekuju da će biti u roku od pet do šest godina.

Cijeli članak pročitajte na jutarnji.hr

Kontaktirajte nas

Poštovani, Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontakta kako bismo odgovorili na Vaš upit i savjetovali Vas u odabiru usluge. Više informacija o obradi osobnih podataka koje provodi ENNA Opskrba d.o.o. dostupno je na linku.
0800 6622