O nama

Poslovni sustav Energia naturalis jedan je od vodećih investitora u regiji, te jedna od najbrže rastućih kompanija u Hrvatskoj koja teži biti generator znanja, inovativnosti i razvoja u regiji.

Solarne elektrane još su jedan od iskoraka naše grupe u razvoj ekoloških i modernih rješenja za naše kupce, kojima nudimo uslugu „ključ u ruke“ uz garanciju kvalitete koju jamčimo u cijeloj Energia naturalis grupi.

Tvrtke u sastavu grupe Energia naturalis (ENNA) grupe bave se energetikom, logistikom i trgovinom.

ENNA
TRANSPORT
ENNA
LOGIC
ENNA
FRUIT
ENNA
OPSKRBA

ENNA Transport je hrvatski privatni željeznički kargo prijevoznik koji uspješno širi svoje poslovanje u Hrvatskoj I regiji s više od 20% domaćeg tržišnog udjela. Kvalitetu i pouzdanost usluge jamči upotreba najmodernijih lokomotiva na europskim prugama.

ENNA Logic dizajnira inovativna multimodalna i inermodalna prijevozna rješenja, a svojim klijentima nudi široki raspon korisničkih paketa - od konvencionalne željeznice prema intemodalnoj, od standardnog utovara do specijalnog prijevoza, od teških tereta do tereta visoke vrijednosti, od normalnih do vanserijskih gabarita, od morskih do željezničkih luka.

ENNA Fruit - Vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup i distribuciju voća i povrća na području Hrvatske i regije. Svojim kupcima osiguravamo kontinuiranu opskrbu svježim voćem i povrćem iz Hrvatske i svijeta, uz najbolja rješenja u procesu dovođenja voća i povrća od polja do stola.

ENNA Opskrba – Svojim klijentima pružamo uslugu djelatnosti opskrbe plinom i opskrbe električnom energijom uz jednostavna rješenja za ekonomično i učinkovito korištenje tog energetskog miksa. Naši kupci na raspolaganju imaju pametna rješenja kojima mogu kombinirati korištenje plina, električne energije i obnovljivih izvora energije prema vlastitim potrebama.

Temeljni principi

S klijentima ENNA grupe, bilo da se radi o velikim kupcima ili malim korisnicima, težimo izgradnji dugoročnih stabilnih i partnerskih odnosa.
Putem naše interne akademije za profesionalni razvoj i izvrsnost, ENNA Go!, konstantno usavršavamo znanja i vještine svojih zaposlenika i timova.
Svakom poslu pristupamo s najvećom predanošću, prilagođavamo se potrebama i mogućnostima klijenata koliko god zahtjevni zadaci bili.
U svome radu primjenjujemo najviša sigurnosna pravila kako bismo poslovali s najvećom odgovornošću prema našim klijentima, zaposlenicima i okolišu.
U svome radu primjenjujemo samo najmodernija tehnološka rješenja kako bismo mogli pružiti najbolju uslugu i prilagoditi se željama korisnika.

Brinemo o okolišu

Očuvanje okoliša visoko je na listi prioriteta naše grupacije, fleksibilnost i aktivno ulaganje u zajednicu, predstavlja jedno od najbitnijih načela kojima se vodimo u našem djelovanju.

Smatramo da svojim odgovornim poslovanjem možemo pokrenuti mnoge pozitivne promjene koje će u naslijeđe ostaviti zdravije društvo i čišći planet. Ulaganjem u edukaciju naših djelatnika, najmoderniju tehnologiju i promicanjem održivog korištenja resursa u svakodnevnim aktivnostima pridonosimo dugoročnom očuvanju okoliša i širimo svijest o važnosti brige za bolje sutra.

enna energia naturalis logo

Osobna iskaznica

ENNA Opskrba d.o.o.

Adresa: Gospodarska zona Vukovar 13, 32000 Vukovar, Hrvatska

T: +385 (1) 2100 731 | F: +385 (1) 2105 669

OIB: 61700516273

Matični broj: 5371643

MBS: 030241858

Nadležni sud: Trgovački sud u Osijeku

Uprava: Zoran Miliša, Antonija Glavaš, Nenad Ukropina

Temeljni kapital: 530.891,23 EUR

IBAN HR60 2340 0091 1111 20278 | Banka: Privredna banka Zagreb d.d, Radnička cesta 50, 10000 Zagreb | SWIFT PBZGHR2X

IBAN HR61 2484 0081 1352 24104 | Banka: Raiffeisenbank Austria d.d., Magazinska cesta 69, 10000 Zagreb | SWIFT RZBHHR2X